Beveiliging

Alarmopvolging
Onze surveillance dienst verzorgd alarmopvolgings diensten, bij ons komt een melding van de alarmcentrale binnen en de surveillance die het kortste bij uw pand is zal direct hiernaartoe rijden, hierdoor zijn onze aanrijd tijden altijd zo kort mogelijk.
Bij uw pand aangekomen zal de beveiligingsbeambte een controle uitvoeren.
Bij een valse melding zal de beveiligingsbeambte het alarmsysteem resetten en weer inschakelen zodat u niet gestoord wordt in uw vrije tijd. De rapportage over deze melding zal via mail naar u verzonden worden zodat u niet zoals vroeger met onleesbare of verdwenen formuliertjes te doen heeft.
Bij een inbraak en/of calamiteit zal de beveiligingsbeambte altijd contact met u opnemen om het verdere verloop te bespreken, ook kunnen wij indien gewenst alles voor u regelen zodat u niet ter plaatse hoeft te komen enkel de volgende dag nog aangifte hoeft te doen bij de politie. Zo zorgen wij dat er noodvoorzieningen geplaatst worden bij (ruit)schade regelen de communicatie met de hulpdiensten enz.

Controlerondes
Onze Surveillance dienst kan controlerondes, brand en sluit rondes en openingen verzorgen.
Controlerondes verzorgen wij bij voorkeur op wisselende tijden openingen en sluitingen op vooraf afgesproken tijden. Het een en ander kan ook collectief worden afgesloten met aantrekkelijke kortingen.

Calamiteitendienst
Onze Rapid Responders zijn 24 uur per dag beschikbaar en zijn inzetbaar bij iedere calamiteit, bijvoorbeeld;
Ontruimingen, agressie, bedrijfsongevallen, Crowd management, verkeersopstoppingen enz.
De beveiligingsbeambten die deze diensten uitvoeren zijn dan ook breed opgeleid en beschikken over VCA, BHV, EHBO, agressietraining, MBO beveiliger 2 en aanstelling beroepsverkeersregelaar, met uiteraard bijbehorend werkmateriaal.

Collectief
Vaak is het aantrekkelijk om met een aantal bedrijven samen de beveiliging in te kopen, hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven maar de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent.
Voor meer informatie over collectieve mogelijkheden neem contact met ons op.

Object bewaking
Object bewaking is beveiliging op of bij een object en kan worden uitgevoerd door Beveiligingsbeambten en Hondengeleiders, waarbij naast beveiliging en service de klantvriendelijkheid niet uit het oog verloren wordt.

Hondengeleiders
Bosec Security levert ook hondengeleiders voor object bewaking deze dienen te voldoen aan de hoge eisen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, dit dienen deze ook regelmatig onder bewijs te stellen door een proef af te leggen.
Honden zijn idiaal om een object te beveiligen zij zien, horen en ruiken meer dan hun geleiders waardoor ongewenste bezoekers veel sneller gesignaleerd kunnen worden en ook als deze zich zo goed mogelijk proberen te verstoppen de hond en zijn geleider vinden deze wel.

Receptiediensten
Een receptionist(e) is het visitekaartje van uw bedrijf wij spelen hier op in doormiddel van goed opgeleide en ervaren receptionisten, zij zorgen voor toegangscontrole maar ook voor een vriendelijk ontvangst van uw gasten en medewerkers, ook kunnen zij lichte administratieve werkzaamheden uitvoeren en de telefooncentrale bedienen, en indien gewenst ook als BHV’ers ingezet worden.

Object bewaking
Wij hebben ruime ervaring in object bewaking, of het nu een bouwplaats, logistiek centrum, ziekenhuis, bank, theater of ieder ander object betreft wij vinden altijd een passende oplossing om aan uw wensen te voldoen door vriendelijke maar toch daadkrachtige beveiligingsbeambten in te zetten die beschikken over de nodige vakkennis om u, uw gasten en goederen optimaal te beveiligen.


Winkelsurveillance
Winkelsurveillance kan zowel preventief alsook repressief worden ingezet door zowel geüniformeerde en beveiligingsbeambten in burgerkleding binnen de wettelijke kaders. Door de ervaring wat onze medewerkers hierin hebben kunnen zij gedragspatronen herkennen en hierop inspelen en handelen.
De winkelsurveillant houdt zich bezig met diefstalpreventie, winkeldiefstal, dienstverlening aan het winkelende publiek, brandpreventie maar ook met het verlenen van EHBO en BHV.

(test)Diefstal
Een beveiligingsbedrijf wat zich bezighoudt met diefstal? Ja!
In opdracht van het hoofdkantoor, bedrijfsleider of directeur testen wij ook uw medewerkers door te bekijken wat de mogelijkheden zijn om bij u te stelen zonder dat dit door medewerkers wordt opgemerkt, achteraf zullen wij doormiddel van een rapportage en/of training naar uw medewerkers toe hier de aandacht op vestigen zodat zij ook weten waar op gelet moet worden en hoe dit in toekomst zo veel mogelijk te voorkomen, ook zullen wij ze leren gedragspatronen te herkennen en hoe hierop in te spelen.


Bewaking door camera’s Toezichtscentrale
Door uw camerasysteem op onze toezichtscentrale aan te sluiten hebt u een nog betere beveiliging van uw objecten en terreinen, ongewenste bezoekers worden gesignaleerd op het moment dat zij uw terrein betreden hierdoor kan veel sneller politie en/of beveiligiging worden aangestuurd nog voordat er schade aan uw object is ontstaan. Ook hebben wij de mogelijkheid om slagbomen, poorten en deuren op afstand te bedienen verwacht u bijvoorbeeld nachtleveringen kunnen wij de poort openen de chauffeur via de camera’s begeleiden en veiligstellen dat deze veilig het terrein weer verlaat.
Ook via luidsprekers ongewenste indringers toespreken is een optie.


Teleservice: optimaal bereikbaar
Voor ieder bedrijf, hoe klein of groot ook, is telefonische bereikbaarheid belangrijk. Als ondernemer wilt u ieder telefoontje beantwoorden. Maar soms kan dat niet, door drukte, ziekte, feestdagen en vakanties.  Door op deze momenten door te schakelen naar onze teleservice bent u optimaal bereikbaar. Zo nodig ook 24/7 en op zon- en feestdagen.
Onze ervaren en vriendelijke telefonisten:

  • handelen uw gesprekken correct af
  • sturen u gespreksrapportages
  • verbinden de gesprekken desgewenst door