Home » Beveiliging evenementen

Beveiliging op evenementen is een van de specialisaties van Bosec Security uit Heerlen. Wij zijn een sterk groeiend beveiligingsbedrijf met ruime ervaring op het gebied van evenementenhulpverlening. Het is wel zo prettig wanneer u weet dat de beveiliging op uw evenement goed is geregeld en u weet dat de evenementenhulpverlener adequaat kan optreden, indien nodig. Indien u ons inschakelt voor de beveiliging van uw evenementen, voelen uw gasten zich zowel veilig als prettig. Bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zoals evenementenhulpverlening? Lees dan zeker verder.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Beveiliging op evenementen door ervaren projectmanagers

U wilt uiteraard optimale veiligheid voor uw gasten realiseren tijdens uw evenement. De beveiligers van Bosec Security laten uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat zij met plezier terugkijken op uw evenement. De aanwezigheid van beveiliging en een evenementenhulpverlener op uw evenement zorgt hier al voor, echter moet dit wel in goede banen geleid worden. Onze ervaren projectmanagers helpen hierbij. Zij laten de beveiliging, medische diensten en verkeer gestroomlijnd verlopen. Hierbij nemen zij alle zorgen uit handen, van de vergunningsaanvraag tot de uitvoering. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de communicatie tussen diverse partijen gestroomlijnd verloopt. Eveneens staan wij klaar om evenementenhulpverlening aan te bieden. U profiteert bij ons dus van een totaalconcept op maat, waarbij u één aanspreekpunt heeft gedurende het traject.

Voorkom incidenten met behulp van een evenementenhulpverlener

Zowel tijdens grote als kleine evenementen zit een ongeluk in een klein hoekje, er is hierdoor altijd kans op een incident. Aangezien dit risico niet te voorkomen is, is het aan te raden om beveiliging en een evenementenhulpverlener in te schakelen die tijdens uw evenement adequaat en preventief kan ingrijpen. De gediplomeerde beveiligers van ons beveiligingsbedrijf uit Heerlen zijn getraind om op deze wijze in te grijpen, zodat de meeste incidenten voorkomen kunnen worden.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

De beveiliging en evenementenhulpverlener op uw evenement is niet alleen verantwoordelijk voor evenementenhulpverlening, maar zijn ook een uithangbord voor uw evenement. Wij zijn namelijk ook een eerste aanspreekpunt voor uw gasten. Wij zorgen er dan ook te allen tijde voor dat de gasten zich welkom voelen. Wilt u security inhuren voor uw evenement? Bel dan naar 045 – 5441448. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring met beveiliging en evenementenhulpverlening op evenementen als Pinkpop en Limburgs Mooiste.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec