Home » Beveiliging evenementen

Beveiliging op evenementen is een van de diensten die Bosec Security te Limburg aanbiedt. Wij zijn een sterk groeiend beveiligingsbedrijf dat actief is op het gebied van onder andere fysieke beveiliging, verkeer, projectmanagement en opleidingen. Benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem direct contact met ons op.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Beveiliging op evenementen door ervaren projectmanagers

Als u een evenement organiseert, wilt u optimale veiligheid voor uw gasten. U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terugkijken op uw evenement. Dat vraagt om goede beveiliging. Wij beschikken over ervaren projectmanagers die uw evenement in goede banen leiden op het gebied van beveiliging en verkeer. Of u nu een groot of klein evenement organiseert, wij nemen u alle zorgen uit handen. Van de vergunningaanvraag tot aan de uitvoering adviseert en stuurt de projectmanager u aan. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de communicatie tussen diverse partijen gestroomlijnd verloopt. Eveneens staan wij klaar om medische dienstverlening en hulpverlening te bieden op uw evenementen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Met beveiliging op evenementen te Limburg hebben wij ruime ervaring. Onder andere op Pinkpop en Limburgs Mooiste hebben onze projectmanagers alles in goede banen mogen leiden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? U neemt contact op met ons door te bellen naar 045 – 5441448. Wij vertellen u graag meer over beveiliging op evenementen.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!