Home » Beveiliging evenementen

Beveiliging op evenementen is een van de specialisaties die Bosec Security uit Heerlen aanbiedt. Wij zijn een sterk groeiend beveiligingsbedrijf dat actief is op het gebied van fysieke beveiliging, verkeer, projectmanagement en opleidingen. Benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zoals de beveiliging van evenementen of evenementenhulpverlening? Neem direct contact met ons op.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Beveiliging op evenementen door ervaren projectmanagers

Als u een evenement organiseert, wilt u optimale veiligheid voor uw gasten realiseren. Uw gasten moeten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terugkijken op het evenement. Dat vraagt om goede beveiliging en evenementenhulpverlening. Wij beschikken over ervaren projectmanagers die uw evenement in goede banen leiden op het gebied van beveiliging, medische diensten en verkeer. Wij nemen alle zorgen uit handen, of u nu een groot of klein evenement organiseert. De projectmanager adviseert u en stuurt u aan van de vergunningaanvraag tot aan de uitvoering. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de communicatie tussen diverse partijen gestroomlijnd verloopt. Eveneens staan wij klaar om evenementenhulpverlening aan te bieden. U profiteert bij ons dus van een totaalconcept op maat, waarbij u één aanspreekpunt heeft gedurende het traject.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wij hebben ruime ervaring met beveiliging op evenementen; onze projectmanagers uit Heerlen hebben alles in goede banen mogen leiden op onder andere Pinkpop en Limburgs Mooiste. Het is een specialisatie binnen de security, waarbij ervaring gewenst is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Bel hiervoor naar 045 – 5441448. Wij vertellen u graag meer over beveiliging op evenementen en evenementenhulpverlening.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!