Home » Beveiliging Limburg

Wilt u graag security inhuren voor uw bedrijf, evenement, project of object in Limburg? Wij zijn u graag van dienst. Bosec Security uit Heerlen is een beveiligingsbedrijf dat zich voornamelijk richt op security in stadsregio Parkstad Limburg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Security inhuren voor een veilige omgeving

Iedereen heeft behoefte aan een veilige omgeving; een onveilig gevoel is immers voor niemand fijn. Hoewel iedereen waarde hecht aan veiligheid, is ieder bedrijf en iedere situatie anders, waardoor er een andere aanpak vereist is voor elke situatie. Wij bieden dan ook een dienstenpakket op maat aan, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. U ontvangt van ons advies en begeleiding bij al uw vragen omtrent security. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Gezamenlijk security inhuren

Het is wellicht aantrekkelijk voor u om gezamenlijk beveiliging in te huren. Tegenwoordig slaan steeds meer bedrijven uit Limburg de handen ineen voor het gezamenlijk inhuren van security. Wij bieden scherpe prijzen, zodat uw eigendommen tegen een aantrekkelijke prijs toch goed beveiligd zijn. U profiteert namelijk te allen tijde van de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ons bedrijf uit Heerlen inhuren voor security in Limburg? Wij bieden diverse diensten omtrent security aan. Daarnaast verzorgen wij ook diverse opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid. Voor vragen of meer informatie over onze diensten en opleidingen belt u naar 045 – 5441448. Wij staan u graag te woord.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!