Home » Beveiliging surveillance

Beveiliging door surveillance is een erg belangrijk onderdeel van security. Een beveiliger van Bosec Security uit Heerlen maakt preventieve controlerondes langs uw pand of terrein op vaste of variabele tijdstippen. De surveillance heeft een afschrikkende werking op criminelen die geïnteresseerd zijn in uw waardevolle objecten. Schakel ons nu in voor beveiliging door middel van surveillance.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Ga voor uitstekende beveiliging door middel van surveillance

Fysieke surveillance door een beveiliger is een uitstekende aanvulling op camerasurveillance of een andere vorm van elektronische beveiliging. Het heeft namelijk, net als de aanwezigheid van camera’s, een preventieve werking. Een beveiliger controleert tijdens een preventieve controleronde in en/of rondom uw pand of terrein op onregelmatigheden. De mobiele surveillant legt eventuele verdachte personen of voertuigen vast in een rapport, zodat dit indien nodig direct doorgespeeld kan worden aan de politie. De kans om de daders te pakken is dus groot.

Kies surveillance voor uw pand

Beveiliging door middel van surveillance is geschikt voor verschillende toepassingen, u denkt hierbij aan bouwbeveiliging of winkelsurveillance. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij vanuit Heerlen voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met onze medewerkers door te bellen naar 045 – 5441448. Wij vertellen u graag meer.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec