Beveiligingsbedrijven Limburg

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Limburg? Bosec Security behoort tot een van de betere beveiligingsbedrijven in de provincie Limburg, Zuid-Nederland. Wij zijn een sterk groeiend beveiligingsbedrijf dat actief is op het gebied van fysieke beveiliging, verkeer, projectmanagement én opleidingen. Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bel ons voor meer informatie


Professioneel beveiligingsbedrijf in Limburg

Er zijn vele beveiligingsbedrijven actief in Limburg en de rest van Zuid-Nederland. Waarom kiezen voor Bosec Security? Wij bieden diverse beveiligingsdiensten aan onder één dak en nemen u alle zorgen uit handen. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is en iedere situatie anders is, wordt ons dienstenpakket voor u op maat sneden. Dat is pas service!


Optimale veiligheid staat centraal

Vandaag de dag is goede beveiliging van objecten en terreinen essentieel. Maar ook de beveiliging op evenementen moet goed geregeld zijn. Net zoals bij andere beveiligingsbedrijven in Limburg (Zuid-Nederland) staat optimale veiligheid bij ons centraal. Beveiligingsbedrijf Bosec Security schakelt u in voor diverse beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan alarmopvolging, controlerondes, calamiteitendienst, object bewaking, receptiedienst en winkelsurveillance.

Beveiliging op technisch gebied

Ook leveren, monteren en configureren we camera’s en camerasystemen. Door uw camerasysteem op onze toezichtcentrale aan te sluiten, heeft u een nóg betere beveiliging van uw objecten en terreinen. Ongewenste bezoekers worden al gesignaleerd op het moment dat zij uw terrein betreden. Hierdoor kan de politie of beveiliging veel sneller handelen en voorkomt u schade. Voor meer informatie en een overzicht van onze camerasystemen neemt u contact op.

Wij zijn u graag van dienst

Wist u dat Bosec Security nog meer aanbiedt? Wij zijn een van de beveiligingsbedrijven in Limburg, Zuid-Nederland, waar u terechtkunt voor diverse opleidingen en trainingen. Vele beroepsgroepen gingen u al voor. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op door te bellen naar 045 - 5441448. Wij zijn u graag van dienst.

Ook interessant