Overval training

Wilt u een overval training volgen? Bosec Security in Heerlen is waar u moet zijn. Wij verzorgen diverse opleidingen en trainingen voor uiteenlopende beroepsgroepen. Neem contact op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en startdatum.


Bel ons voor meer informatie
 

Overval training voor uiteenlopende beroepsgroepen in Heerlen en omstreken

Een overval is een ingrijpende gebeurtenis. Het gebeurt onverwachts en u kunt zich er niet op voorbereiden. De gevolgen zijn in veel gevallen enorm: een overval gaat vaak gepaard met geweld en bedreigingen. Slachtoffers lopen vaak een trauma op met verstrekkende gevolgen. In de overval training van Bosec Security leert u het voorkomen van en omgaan met overvalsituaties. De overval training is met name belangrijk in branches waar contact geld in om gaat. Medewerkers hebben hier een verhoogd risico. Denk aan bijvoorbeeld bankmedewerkers, juweliers en tankstation bedienden.

Ook diverse andere opleidingen en trainingen

Wist u dat u bij Bosec Security ook terechtkunt voor andere opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid? Wellicht vindt u onderstaande suggesties interessant:

• Evenementenverkeersregelaar
• Beroepsverkeerregelaar
• Gevaarsbeheersing
• Agressietraining
• RTGB (t/m niveau 5)
• Pesttrainingen


Werkt u in een branche met een verhoogd overvalrisico? Dan is het goed om deel te nemen aan de overval training. Voor vragen en meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 045 - 5441448.

Ook interessant