Verkeersregelaar

Wilt u een verkeersregelaar inhuren? Bosec Security is een beveiligingsbedrijf in Limburg dat onder andere gespecialiseerd is in het leveren van verkeersregelaars. Wij hebben zowel beroeps- als verkeersregelaars in dienst. Benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem contact op.


Bel ons voor meer informatie
 

Professionele en gecertificeerde verkeersregelaar in Limburg

Bosec Security levert in de stadregio Parkstad Limburg, waar tijdelijk het verkeerd geregeld moet worden, professionele en gecertificeerde verkeersregelaars. Bosec Security, Traffic Control, is begonnen als service naar bestaande klanten toe, maar inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige tak binnen het bedrijf. Onze medewerkers van Traffic Control hebben ruime ervaring in het sturen en begeleiden van verkeersstromen op de openbare weg en private terreinen. Ook voor parkeermanagement is deze dienst uitermate geschikt. Daarnaast verzorgen wij onder andere bebording, wegafzetting en tekst- en pijlwagens. Voor alle soort evenementen, groot of klein, en wegwerkzaamheden kunnen wij veel voor u betekenen.

Een opleiding verkeersregelaar volgen? Dat kan!

Zoekt u in Limburg een opleiding tot verkeersregelaar? Ook dan is Bosec Security het bedrijf waar u moet zijn. Wij verzorgen namelijk diverse opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid. Voor deelname aan de opleiding verkeersregelaar neemt u contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 - 5441448. Ook voor vragen en meer informatie belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Ook interessant