Winkelsurveillance

Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme in onder andere Heerlen. Winkelsurveillance kan door Bosec Security zowel preventief als repressief worden ingezet. Meer weten? Neem contact op.


Bel ons voor meer informatie
 

Met winkelsurveillance houdt u een oogje in het zeil

Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. Bovendien leidt criminaliteit, zoals winkeldiefstal, tot een behoorlijke inkomstenderving. Dat willen we natuurlijk niet. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid én het voorkomen van overlast, diefstal en vandalisme van uw winkel in Heerlen. De ervaren winkelsurveillanten van Bosec Security uit Heerlen houden onopvallend een oogje in het zeil en zien waarschijnlijk wat u niet ziet. Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen.

Ervaren geüniformeerde winkelsurveillanten uit Heerlen

Bosec Security beschikt, naast beveiligingsbeambten in burgerkleding, ook over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en rondom uw winkel. Dit geeft uw personeel en het winkelend publiek een gerust gevoel. Even kort samengevat, de winkelsurveillant van ons bedrijf uit Heerlen houdt zich dus bezig met:

• Diefstelpreventie
• Winkeldiefstal
• Dienstverlening aan het winkelende publiek
• Brandpreventie
• Verlenen van EHBO en BHV

Meer weten over winkelsurveillance door Bosec Security?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beveiliging voor uw winkel? Wij helpen u graag verder. Ons advies is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Wij zijn telefonisch bereikbar via 045 - 5441448.

Ook interessant