Home » Bouwbeveiliging Limburg

Bosec Security, een beveiligingsbedrijf uit Heerlen, is uw betrouwbare partner op het gebied van bouwbeveiliging in Limburg. U profiteert bij ons van jarenlange ervaring in uiteenlopende diensten binnen de beveiligingsbranche, waardoor wij graag een totaalpakket voor u realiseren. U beschermt uw bouwplaats dan met meerdere beveiligingsdiensten binnen de bouwbewaking, waardoor u gestaag door kunt bouwen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Bouwbeveiliging in Limburg als onderdeel van een totaalpakket

Een bouwplaats bevat vele kostbare spullen, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor criminelen om hun slag te slaan. Uw bouwproject loopt echter vertraging op door schade of het ontbreken van benodigdheden, wat een effect heeft op zowel de kosten als de duur van de bouw. Het is dan ook zeer verstandig om bouwbewaking in te zetten op uw bouwplaats, omdat dit vandalisme, vernieling en overlast tegengaat. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse diensten, waaronder:

Wij zijn u echter niet enkel van dienst met bouwbeveiliging in Limburg. U profiteert bij ons ook van diverse andere beveiligingsdiensten, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan beveiliging op evenementen of van personen.

Stel uw vragen over bouwbewaking

Heeft u nog vragen met betrekking tot bouwbeveiliging in Limburg? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf uit Heerlen door te bellen naar 045 – 5441448. Onze ervaren projectmanagers voorzien u graag van gedegen advies en aanvullende informatie over bouwbewaking.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec