Home » Controleronde

Tijdens een controleronde inspecteert een beveiliger van Bosec Security uit Heerlen uw bedrijfspand of -terrein. Hij of zij komt langs op vooraf afgesproken of willekeurige tijden om te controleren op onregelmatigheden. De aanwezigheid van een beveiliger schrikt potentiële criminelen af, waardoor uw eigendommen beter beschermd zijn. Eventuele onregelmatigheden worden vastgelegd in een rapport, waardoor u goed op de hoogte bent van de gebeurtenissen tijdens de controleronde.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Een controleronde als onderdeel van een uitgedacht beveiligingsplan

Indien u ons besluit in te schakelen voor een controleronde, gaan wij graag eerst het gesprek met u aan. We bekijken uw locatie en bespreken uw wensen en behoeften met u. Indien gewenst voorzien wij u van gedegen advies en stellen wij een beveiligingsplan op maat op. Hierin staat beschreven hoe laat en hoe vaak wij langskomen voor een brand- en sluitronde of bouwbeveiliging door middel van een bezoek aan uw terrein. Daarnaast is onze dienstverlening uit te breiden met andere beveiligingsdiensten, zoals cameratoezicht.

Kies voor een regelmatig bezoek

Wilt u ons graag inschakelen voor een regelmatige controleronde bij uw pand of terrein? Neem dan direct contact op met de medewerkers van ons bedrijf uit Heerlen door te bellen naar 045 – 5441448. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec