Drone detectie systemen

Drone detectie systemen worden tegenwoordig steeds populairder. Drones zijn dan ook op veel plekken te vinden, ook op plekken waar ze niet mogen komen. Dit resulteert steeds vaker in onrust, overlast en in sommige gevallen zelfs gevaar. Met de detectie systemen van Bosec Security is een drone zo gespot!


De meest recente drone detectie systemen vindt u bij ons

Waar de drone begon als een toepassing voor het leger, is dit apparaat door de jaren heen getransformeerd tot een toegankelijk gebruiksvoorwerp. Echter is het ook zo dat drones steeds vaker worden ingezet voor andere doeleinden, welke afbreuk doen aan de veiligheid van u en uw bedrijf. Zo worden drones steeds vaker gezien als bedreiging -er kan immers ook iets anders onder hangen dan enkel een camera. Bosec Security beschikt over de apparatuur en de kennis om drones effectief te kunnen detecteren. Wij beschikken tevens over commerciële dronepiloten die de wet- en regelgeving omtrent drones kennen. Met hun expertise zijn ze in staat om deskundig advies te geven en een plan van aanpak voor u op te stellen.


Wij geven u graag persoonlijk advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inzetten van drone detectie systemen? Onze professionals vertellen u hier graag meer over. Zo geven zij u graag advies over het inzetten van onze systemen voor uw privé- of bedrijfsomgeving. Neemt u gerust contact met ons op. U bereikt ons via 045 - 5441448. Wij vertellen u tevens graag meer over onze vormen van beveiliging.