Home » Evenementen verkeersregelaar

Op evenementen is een verkeersregelaar een belangrijk onderdeel. Traffic Control is begonnen als een service naar bestaande klanten toe, maar inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige tak binnen Bosec Security. Voor welk evenement in Limburg zoekt u een verkeersregelaar?

Evenementen verkeersregelaar voor grote en kleine evenementen

Onze verkeersregelaars van Bosec Security, Traffic Control, zijn zeer ervaren met het sturen en begeleiden van verkeersstromen op openbare wegen en terreinen, zoals evenementen, in Limburg. Wij verzorgen onder andere zowel beroeps- als evenementenverkeersregelaars, bebording, wegafzettingen en tekst- en pijlwagens. Speciaal voor deze taak beschikken wij over diverse auto’s en motoren. Voor zowel grote als kleine evenementen én wegwerkzaamheden kunnen wij veel voor u betekenen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Laat uw evenement in goede banen leiden

Wilt u zaken als beveiliging en verkeer uit handen geven? Bosec Security beschikt over ervaren projectmanagers die uw project of evenement in goede banen leiden. Hierin hebben wij ruime ervaring. Pinkpop en Limburgs Mooiste, met ruim 25.000 bezoekers, gingen u al voor. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Wij komen graag in contact met u

Wilt u een opleiding evenementen verkeersregelaar volgen? Ook dat is mogelijk bij Bosec Security. Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!