Home » Evenementen verkeersregelaar

Op evenementen is een verkeersregelaar essentieel. Traffic Control begon als een service voor huidige klanten, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige tak binnen Bosec Security, ons bedrijf uit Heerlen. Voor welke evenementen zoekt u verkeersregelaars?

Grote en kleine evenementen goed geregeld met een ervaren verkeersregelaar

Onze verkeersregelaars zijn zeer ervaren in het sturen en begeleiden van verkeersstromen op openbare wegen en terreinen, zoals evenementen. Wij verzorgen voor uw evenementen onder andere verkeersregelaars, bewegwijzering, wegafzettingen en tekst- en pijlwagens. Speciaal voor deze taak beschikken wij over diverse auto’s en motoren. Voor zowel grote als kleine evenementen én wegwerkzaamheden kan onze verkeersregelaar veel voor u betekenen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

​Laat uw evenement in goede banen leiden

Wilt u zaken als beveiliging en verkeer uit handen geven? Onze ervaren projectmanagers leiden uw project of evenement gegarandeerd in goede banen, u profiteert bij ons namelijk van ruime ervaring. Pinkpop en Limburgs Mooiste, met ruim 25.000 bezoekers, gingen u al voor. Voeg uzelf bij hen en schakel onze verkeersregelaars in voor uw evenementen.

Onze andere beveiligingsdiensten

Wij zijn niet enkel actief als verkeersregelaar op evenementen, u rekent namelijk ook op onze goede service en persoonlijke dienstverlening bij diverse beveiligingsdiensten. U denkt hierbij aan:

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een opleiding verkeersregelaar op evenementen volgen? Schrijf uzelf dan direct in bij Bosec Security uit Heerlen. Natuurlijk zijn we ook in te huren voor uw evenement. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 045 – 5441448. Wij horen graag van u, dus neem gerust contact met ons op.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!