Home » Evenementenbeveiliging

Voor evenementenbeveiliging moet u bij Bosec Security in Limburg zijn. Dit is een van de beveiligingsdiensten die wij aanbieden. Wij zijn actief op het gebied van fysieke beveiliging, technische beveiliging en verkeer op openbare wegen en private terreinen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Optimale veiligheid met evenementenbeveiliging van ons in Limburg

Optimale veiligheid voor bezoekers is het belangrijkste wanneer u een evenement organiseert. U wilt dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen, zodat ze positief terugblikken op uw evenement. Goede evenementenbeveiliging is hierbij van essentieel belang. Bosec Security beschikt over ervaren projectmanagers die uw evenement in goede banen leiden op het gebied van beveiliging en verkeer. Of u nu een groot of klein evenement organiseert in de stadsregio Parkstad Limburg, wij adviseren en sturen aan vanaf de vergunningaanvraag tot en met de uitvoering. Daarnaast zorgt de projectmanager ervoor dat de communicatie tussen diverse partijen vlekkeloos verloopt. Eveneens hebben wij de middelen om medische dienstverlening te voorzien op evenementen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij zijn al ruime tijd actief op het gebied van evenementenbeveiliging. Onder andere de evenementen Pinkpop en Limburgs Mooiste gingen u al voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement? Laat ons uw situatie weten en wij stellen voor u een plan van aanpak op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec