Home » Overvaltraining

Wilt u een overvaltraining volgen? Schrijf uzelf dan in bij Bosec Security in Heerlen. Wij hebben ruime ervaring met beveiliging en verzorgen opleidingen en trainingen voor diverse beroepsgroepen. Neem contact met ons op en wij vertellen u meer over de opties en de startdata van de training.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

​Een overvaltraining voor uiteenlopende beroepsgroepen

Een overval is een ingrijpende gebeurtenis. Het gebeurt onverwachts en het is lastig om uzelf hierop voor te bereiden. De gevolgen zijn in veel gevallen enorm: een overval gaat vaak gepaard met geweld en bedreigingen, waardoor slachtoffers een trauma oplopen. U leert tijdens onze overvaltraining om overvalsituaties te voorkomen en ermee omgaan. De training is belangrijk in branches waar contant geld gebruikt wordt, aangezien u hier een verhoogd risico loopt. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan bankmedewerkers, juweliers en bedienden bij een tankstation.

​Diverse andere opleidingen en trainingen

Wij bieden naast een overvaltraining ook andere opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid en gezondheid aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Schrijf uzelf in voor een training

Werkt u in een branche met een verhoogd overvalrisico? Het is in dat geval zeer verstandig om deel te nemen aan een overvaltraining van ons bedrijf uit Heerlen. U bereikt ons voor eventuele vragen of aanvullende informatie via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!