Home » Repatriëring naar Nederland

Bosec Security uit Heerlen helpt u graag bij repatriëring naar Nederland. Dankzij jarenlange ervaring met diverse beveiligingsdiensten beschikken wij namelijk over ruime kennis van wet- en regelgeving. Wij hebben ook professionele apparatuur en een uitgebreid wagenpark, waarmee hulpverlening bij de medische repatriëring van patiënten en cliënten naar Nederland mogelijk is. Lees verder over de uiteenlopende mogelijkheden en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Persoonlijke service bij repatriëring naar Nederland

U profiteert bij ons beveiligingsbedrijf altijd van persoonlijke service, zo ook bij repatriëring naar Nederland. Wij luisteren hiervoor naar uw situatie en stellen een plan van aanpak op maat op. U weet hierdoor op voorhand exact wat er gaat gebeuren, wel zo prettig bij bijvoorbeeld medische repatriëring van patiënten en cliënten die middels onze hulpverlening terugkeren naar Nederland. Dankzij onze ervaring met het proces van repatriëring en onze kennis van lokale wet- en regelgeving, weten wij exact welke partijen wij moeten benaderen om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. De cliënt of patiënt is hierdoor weer snel terug in Nederland.

De repatriëring van cliënten

Het is mogelijk dat een of meerdere van uw cliënten in het buitenland behoefte hebben aan repatriëring naar Nederland. Bosec Security uit Heerlen helpt hier graag bij. Wij luisteren naar uw wensen en de wensen van uw cliënt en zorgen voor een aangename reis middels persoonlijke begeleiding van deur tot deur. Uw cliënten ervaren dankzij professionele begeleiding en passend vervoer een prettige repatriëring naar Nederland of een andere bestemming.

Hulpverlening bij medische repatriëring van patiënten

Onze verpleegkundigen en artsen bieden hulpverlening tijdens de medische repatriëring van patiënten of overledenen. Dankzij de uiteenlopende specialisaties weten zij te allen tijde op de individuele behoeften van iedere patiënt in te spelen tijdens het vervoer. Zorgbehoevenden vervoeren wij met BIG-geregistreerde zorgverleners in onze ambulances, indien het vervoer binnen Europa betreft. In bijzondere gevallen of bij grotere afstanden vervoeren wij zorgbehoevenden met het vliegtuig. Het zo veilig en comfortabel mogelijk vervoeren van patiënten staat altijd centraal in onze hulpverlening gedurende medische repatriëring.

Ontdek onze diensten

U schakelt ons niet enkel in voor hulpverlening tijdens medische repatriëring van cliënten of patiënten naar Nederland. Wij bieden namelijk ook diverse opleidingen en trainingen aan, zoals een bhv-cursus of een OGS-rijopleiding. Heeft u nog vragen over repatriëring of over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 045 – 5441448. Wij bespreken graag de opties met u, dus stel uw vragen gerust aan onze deskundige medewerkers.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec