Home » RTGB

RTGB is voor de handhaver en BOA verplicht om geweld te mogen toepassen. Bent u werkzaam als handhaver in de openbare ruimte te Limburg? Heeft u geweldsbevoegdheid? Dan is de RTGB training van Bosec Security voor u bedoeld. Wilt u een of meerdere personen aanmelden voor de training? Neem dan telefonisch contact op en wij vertellen u meer over het proces.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

RTGB-training tot en met niveau 5 beschikbaar in Limburg bij ons

Een RTGB-training omvat verschillende thema’s. U krijgt theorie over geweldsbeheersing en u gaat aan de slag met aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken, opbrengtechnieken, bevrijdingstechnieken en het gebruik van geweldsmiddelen. Tijdens de RTGB-training ligt de nadruk niet alleen op de verschillende technieken, maar ook op de communicatie, benadering en geweldsbeheersing. Hoe gaat u een situatie in? Hoe waarborgt u veiligheid en voorkomt u escalatie? Bosec Security verzorgt een RTGB-training tot en met niveau 5. Het gebruik van een wapenstok, pepperspray en handboeien is uitsluitend voor de personen met toestemming.

Diverse trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid

Naast RTGB-trainingen verzorgt Bosec Security nog meer opleidingen op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan:

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!