Home » RTGB

RTGB, oftewel Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon opsporingsambtenaar, is voor de handhaver en BOA verplicht om geweld te mogen toepassen. De RTGB-training van Bosec Security uit Heerlen is geschikt wanneer u werkzaam bent als handhaver of als u geweldsbevoegdheid heeft. Wilt u één of meerdere personen aanmelden voor de training? Neem dan telefonisch contact met ons op en ontdek meer over het proces.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

RTGB tot en met niveau vijf

RTGB omvat verschillende thema’s. U krijgt theorie over geweldsbeheersing en u gaat aan de slag met aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken, opbrengtechnieken, bevrijdingstechnieken en het gebruik van geweldsmiddelen. De nadruk ligt niet alleen op de verschillende technieken, maar ook op communicatie, benadering en geweldsbeheersing. Hoe gaat u een situatie in? Hoe waarborgt u de veiligheid en voorkomt u escalatie? Wij verzorgen een training tot en met niveau vijf. Het gebruik van een wapenstok, pepperspray en handboeien is uitsluitend voor personen met toestemming.

​Diverse trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid

Naast RTGB verzorgen wij vanuit Heerlen nog meer opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid en gezondheid. U denkt hierbij aan:

Ontvang aanvullende informatie

Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie over onze opleidingen? Neem direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448. Stel uw vragen gerust, onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze trainingen.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!