Home » Winkelsurveillance Limburg

Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme bij u in Limburg. Bosec Security uit Heerlen zet surveillance zowel preventief als repressief in, zodat uw winkel te allen tijde uitstekend beveiligd is.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Winkelsurveillance in Limburg geeft een veilig gevoel

Klanten en personeel ervaren steeds meer winkels en winkelcentra als onveilig. Dit leidt, zeker in combinatie met criminaliteit zoals winkeldiefstal, tot inkomstenderving. Winkelsurveillance bij u in Limburg werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid én het voorkomen van overlast, diefstal en vandalisme. Onze ervaren surveillanten houden onopvallend een oogje in het zeil en zien wat u niet ziet. Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen.

Ervaren geüniformeerde winkelsurveillanten

Wij beschikken, naast beveiligingsbeambten in burgerkleding, ook over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en rondom uw winkel. Beveiliging door surveillance geeft uw personeel en het winkelend publiek een gerust gevoel. De surveillant houdt zich bezig met:

Ontdek meer over onze dienstverlening

Wilt u meer weten over winkelsurveillance bij uw winkel in Limburg, of over onze andere diensten, zoals bouwbeveiliging of persoonsbeveiliging? Wij helpen u vanuit Heerlen graag verder, dus neem gerust contact met ons op door te bellen naar 045 – 5441448. Ons advies op het gebied van winkelsurveillance is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec