Home » Winkelsurveillance

Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme. Winkelsurveillance kan door Bosec Security zowel preventief als repressief worden ingezet in Limburg.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Met winkelsurveillance houdt u een oogje in het zeil

Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. Bovendien leidt criminaliteit, zoals winkeldiefstal, tot een behoorlijke inkomstenderving. Dat willen we natuurlijk niet. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid én het voorkomen van overlast, diefstal en vandalisme. De ervaren winkelsurveillanten van Bosec Security houden onopvallend een oogje in het zeil en zien waarschijnlijk wat u niet ziet. Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen.

Ervaren geüniformeerde winkelsurveillanten

Bosec Security beschikt, naast beveiligingsbeambten in burgerkleding, ook over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en rondom uw winkel. Dit geeft uw personeel en het winkelend publiek een gerust gevoel. Even kort samengevat, de winkelsurveillant houdt zich dus bezig met:

Meer weten over onze winkelsurveillance in Limburg? Bel ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beveiliging voor uw winkel? Wij helpen u graag verder. Ons advies is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Wij zijn telefonisch bereikbar via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!