Home » Beveiliging

Bosec Security is een vitaal en flexibel beveiligingsbedrijf wat inmiddels reeds meer dan 15 jaar opgericht is, wij hebben een ruime ervaring in alle manbeveiliging gerelateerde werkzaamheden zoals object bewaking, mobiele surveillance, winkelsurveillance, receptie diensten, persoonsbeveiliging, enz, enz.

Hierbij denken wij met onze opdrachtgevers mee en maken samen met hen een afweging tussen effectiviteit, preventie, repressie en kosten.

Ook combineren wij de traditionele werkwijzen met modernste technische hulp en ondersteuningsmiddelen om effectiviteit van onze beveiligingsdiensten te optimaliseren en de opdrachtgever meer inzichten te kunnen geven waarbij de kwaliteit van dienstverlening nog beter gecontroleerd en gehandhaafd kan worden.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Mobiele Surveillance

Sinds 12 jaar heeft Bosec een eigen surveillance dienst ons surveillance gebied reikt van midden Limburg tot het zuidelijkste puntje, buiten deze regio werken wij met strategische partners samen die hun  kwaliteit hebben bewezen en wij goede contacten mee onderhouden.

Ook bij mobiele surveillance maken wij gebruik van de modernste technieken, zo gebruiken de surveillanten software die met een groot aantal alarmcentrales (PAC’s) een koppeling hebben waardoor alarmmeldingen zonder tijdverlies aan ons worden doorgegeven, de software ondersteund ook onze dispatcher door zelf al aan te geven welke surveillant het kortste bij een alarm is en welke een sleutel van het betreffende object heeft, op deze manier kunnen wij onze aanrijd tijden kort houden. Gemiddeld ligt deze binnen 15 minuten.

Ook kan onze opdrachtgever, duidelijk zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd, ingepland en de bijbehorende rapporten op een overzichtelijke wijze.

Onze surveillancedienst wordt bijvoorbeeld ingezet voor :

Alarmopvolging, Controlerondes, brand en sluitrondes, openingsrondes en reageren als first responder op overval en paniekmeldingen, daarnaast ondersteunen zij onze objectbeveiligers bij calamiteiten.

Object bewaking en receptiediensten

Onze beveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van gebouwen en object, hierbij treden zij als gastheer/vrouw naar bezoekers, klanten en medewerkers op waarbij het dienstverlenend optreden in de focus staat echter het beveiligingsaspect nooit vergeten wordt.

Continu trainen en bijscholen op het gebied van BHV, EHBO, weerbaarheid enz, enz, draagt bij aan de hoge mate van kwaliteit die onze mensen uitstralen en in praktijk op de werkvloer brengen.

Ook veiligheid van onze medewerkers is voor ons prioriteit, de beveiliger heeft met regelmaat te maken met verbale en non verbale agressie vandaar dat training op dit gebied zeker relevant is, ook korte en betrouwbare communicatie lijnen met onze dispatcher zijn niet onbelangrijk, door de communicatie middelen is er een directe verbinding tussen beveiliger en dispatcher en kan direct een surveillant of hulpdienst ingeschakeld worden, de dispatcher ziet op zijn schermen direct de gps positie van de beveiliger waardoor aansturing snel en soepel verloopt.

Man in meldkamer
Verkeersregelaar

Calamiteitendienst

Onze Rapid Responders zijn 24 uur per dag beschikbaar en zijn inzetbaar bij iedere calamiteit, bijvoorbeeld;
Ontruimingen, agressie, bedrijfsongevallen, Crowd management, verkeersopstoppingen enz.
De beveiligingsbeambten die deze diensten uitvoeren zijn dan ook breed opgeleid en beschikken over VCA, BHV, EHBO, agressietraining, MBO beveiliger 2 en aanstelling beroepsverkeersregelaar, met uiteraard bijbehorend werkmateriaal.

Verkeersregelaars

Ook verkeersregelaars kunnen wij leveren, zowel beroepsverkeersregelaars met landelijke aanstelling als ook evenementen regelaars.

De verkeersregelaars voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn optimaal uitgerust voor hun taak, ook in combinatie met een bedrijfswagen voor het trekken van een peilwagen, verkeersregelaars met motor om bijvoorbeeld verkeersstromen te monitoren of bij evenementen hebben wij voor u.

Evenementen Beveiliging

Wij hebben ruime ervaring in Evenementen beveiliging, zowel in uitvoering als in de voorbereiding, planning en het vergunningstraject kunt u op onze expertise vertrouwen en bouwen.

De evenementenbeveiliger is een gastheer, immers de eerste indruk die een bezoeker van uw evenement krijgt is de beveiliger. Wij besteden veel aandacht en tijd aan scholing en training in de vaardigheden om de beveiliger voor uw evenement optimaal in te kunnen zetten.

Ook in voorbereiding kunnen wij u van dienst zijn, door overleg in de vergunningsfase ook met de vergunningsverlener kunnen wij inzetten op een optimale inzet en onnodig hoge kosten vermeiden immers de verlener gaat in beginsel uit van aantallen bezoekers gerelateerd aan aantal medewerkers die ingezet dienen te worden, door in een vroeg stadium ons hierbij te betrekken kunnen wij alternatieven aandragen die vaak worden overgenomen door de vergunningsverlener waardoor effectiviteit hoger is en kosten vaak lager.

Man in meldkamer
Verkeersregelaar

Cameratoezicht

Doormiddel van cameratoezicht kunnen wij veel plekken op afstand beveiligen, een bouwput, leegstaand pand, enz., enz. ook hebben wij oplossingen voor flexibel cameratoezicht doormiddel van een mobiele cameramast of camera unit, daar waar geen internet beschikbaar is hebben wij ook oplossingen die toch zorgen voor een optimale beeldoverdracht naar de meldkamer of toezichtcentrale.

Overige beveiligingsdiensten

Hebt u behoefte aan beveiliging, een gastheer, horecaportier, evenementenbeveiliger of persoonsbeveiliging? Neem contact met ons op wij kunnen u een oplossing bieden voor iedere vorm van fysieke beveiliging, op uw wensen en behoeftes afgestemd.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec