Buitenlandvervoer (Repatriëring)

Home » Medische Diensten

Patienten die zorgbehoevend zijn en vanuit of naar het buitenland vervoerd dienen te worden kunnen wij met onze ambulances en BIG geregistreede zorgverleners vervoeren, binnen europa gaat dit grotendeels over de weg, in bijzondere gevallen of grotere afstanden gaat dit met een vliegtuig. Wij hebben verpleegkundigen en artsen met diverse specialisaties zodat wij op iedere patient kunnen inspelen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

HAP Vervoer

Ook voor de huisartsenposten bieden wij ondersteunende diensten. Van Chauffeurs die in kunnen vallen bij verlof of ziekte tot het volledig uit handen nemen van de chauffeursbehoeften.

Al onze HAP chauffeurs zijn getraind in ondersteunende handelingen t/m categorie 3, beschikken over een rijopleiding en OGS certificaat, daarnaast hebben zij ook een sliptraining gevolgd.

Placeholder afbeelding
Placeholder afbeelding

Evenementenhulpverlening

Een sport of publieksevenement organiseren vergt steeds vaker ook op medisch gebied meer kennis en kunde.

Naast de Evenementenhulpverlener (EHBO) kunnen wij ook specialistische zorg leveren, Zorg-professionals, Spoedzorg en Acute spoedzorg verpleegkundigen en artsen die naast hun reguliere baan in het ziekenhuis of op de ambulance het leuk vinden op evenementen te werken en er voor te zorgen dat uw bezoekers/deelnemers in goede, vertrouwde en veilige handen zijn. Samen met u en de GHOR zullen wij gaan kijken naar de gewenste en ook de optimale inzet voor uw evenement. Uiteraard beschikken wij over alle (medische)middelen die benodigd worden, of het nu gaat om een hechtwond of een reanimatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec