Home » OGS rijopleiding

Voor instanties en bedrijven die hiervoor toestemming hebben verzorgen wij de rijopleiding en de herhalingen om te mogen rijden met OGS (Optische en Geluids Signalen) de opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte, het werken binnen wettelijke kaders, de branche richtlijnen, verkeersinzicht en het onverwachte verwachten.

Na de theorie gaat het de weg op, hierbij word de algemene rijvaardigheid beoordeeld en bijgeschaafd, tijdens de oefenritten zal ook een stuk met OGS gereden worden, de instructeur zal ook het examen afnemen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Wij verzorgen de OGS rijopleiding en bijscholing voor diensten en bedrijven die toestemming hebben om met OGS te rijden.

Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring en uiteraard alle benodigde opleidingen.

De OGS rijopleiding wordt op wens samengesteld en kan gecombineerd worden met onder andere, sliptraining, medisch ondersteunend handelen, EHBO cursus en/of een praktijk simulatie.

De rijopleiding kunnen wij geven met de voertuig categorieën A, B en C voor al deze categorieën is een ruime rijervaring een vereiste.

Ook theorie is een onderdeel van de rijopleiding, de brancherichtlijnen worden geleerd, besproken en geëxamineerd alvorens de praktijkopleiding kan beginnen.

Voor de motorrijders verzorgen wij ook de volledige rijopleiding met voertuigbeheersing voor bijvoorbeeld rapid responders en weginspecteurs.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!