Home » OGS rijopleiding

Bosec Security in Heerlen verzorgt een OGS-rijopleiding voor instanties en bedrijven die toestemming hebben om te rijden met optische- en geluidssignalen. De opleiding bestaat uit theorie, werken binnen wettelijke kaders, de brancherichtlijnen, verkeersinzicht en het onverwachte verwachten. U gaat na de theorie de weg op, waarbij uw algemene rijvaardigheid wordt beoordeeld en bijgeschaafd. U rijdt tijdens de oefenritten ook een stuk met signalen aan. De instructeur zal het examen van de OGS-rijopleiding afnemen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Een OGS-rijopleiding van ervaren instructeurs

Indien uw bedrijf toestemming heeft om met OGS te rijden, verzorgen wij de rijopleiding of bijscholing graag. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring en alle benodigde opleidingen. U profiteert niet enkel bij beveiliging van een totaalpakket op maat bij ons in Heerlen, maar ook bij een rijopleiding. Deze stelt u namelijk naar wens samen en combineert u bijvoorbeeld met een sliptraining, medisch ondersteunend handelen, bhv-cursus en/of een praktijksimulatie.

De verschillende voertuigen

U volgt een OGS-rijopleiding voor de voertuigcategorieën A, B en C. Rijervaring is een vereiste bij al deze categorieën. Theorie is een onderdeel van de opleiding, waarbij u de brancherichtlijnen leert en wordt geëxamineerd alvorens de praktijkopleiding begint. Wij verzorgen ook een rijopleiding met voertuigbeheersing voor motorrijders, zoals rapid responders of weginspecteurs.

Schrijf uzelf in

Bent u geïnteresseerd in een OGS-rijopleiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 045 – 5441448 en schrijf uzelf in voor een opleiding. U stelt op deze manier ook eventuele vragen die u heeft, wij beantwoorden deze graag.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec