Home » Rijden met Optische en Geluidssignalen

Voor instanties en bedrijven die hiervoor toestemming hebben verzorgen wij de rijopleiding en de herhalingen om te mogen rijden met OGS (Optische en Geluids Signalen) de opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte, het werken binnen wettelijke kaders, de branche richtlijnen, verkeersinzicht en het onverwachte verwachten.

Na de theorie gaat het de weg op, hierbij word de algemene rijvaardigheid beoordeeld en bijgeschaafd, tijdens de oefenritten zal ook een stuk met OGS gereden worden, de instructeur zal ook het examen afnemen.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Onze instructeurs hebben ruime ervaring in het geven van deze trainingen en zijn allen in bezit van de OGS+ pas en de rijinstructeurs bevoegdheid.

Na het behalen van deze opleiding is het van belang om het jaar deze te herhalen zodat uw medewerker ook op de hoogte blijft van de actuele wetgeving en kan laten zien dat hij de vaardigeden nog altijd onder de knie heeft om een veilige en verantwoorde OGS rit te kunnen afronden.

Naast de rijopleiding kunnen wij ook zorgen dat uw medewerkers geschoold worden in medisch assisterend handelen zoals het aansluiten van ECG electroden, het klaar maken van infuus systemen en de omgang met diverse andere medische toebehoren, hiervoor krijgen zij instructie door een ervaren SEH/Anesthesie verpleegkundige, ook deze vaardigheden zullen worden afgetekend.

De exacte cursus inhoudt zal worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec