Home » Drone inzet

Drones zijn een relatief nieuw fenomeen in onze maatschappij, we zien ze steeds meer en steeds vaker, ook naar de toekomst toe zullen toepassingsgebieden steeds uitgebreider gaan worden. Ook in de beveiliging zijn drones steeds vaker te zien.

Daarnaast zie je ook steeds vaker drones op plekken waar je ze niet wil en mag zien, op al deze fronten kunnen wij u voorzien van de juiste aanpak. Echter de kennis van de regelgeving en de mogelijkheden die door de wetgever zijn vastgesteld zijn niet overal bekend.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Crowdmanagement

Door de inzet van drones gaat crowdmanagement een nieuw tijdperk in. Onze professionele drones kunnen ingezet worden met een taak specifieke uitrusting.

  • Luidsprekers
  • Een PTZ camera met 20x optische zoom
  • -Warmtebeeldcamera’s

Ook het type drone wat wij gebruiken wordt afgestemd op de taak die wij moeten gaan uitvoeren.

Door de opleiding en vergunningen waar wij over beschikken is de inzet op vrijwel iedere locatie in Nederland mogelijk, ook in een CTR gebied of boven bebouwing!

Ondersteuning Hulpdiensten

Onze drones kunnen ook voor ondersteuning van hulpdiensten worden ingezet, dit kan zijn voor observaties, zoek acties, plaats delict fotograferen etc.

Door de grote variëteit in type drone en verschillende camera’s kunnen wij van warmtebeeld (FLIR) tot 4k hoge resolutie beelden maken die ook in films gebruikt kunnen worden.

Drone bestrijding

Wij beschikken over apparatuur die drones kan opsporen, dit in combinatie met inzet van mobiele teams of politie/handhaving kunnen wij gebieden beveiligen tegen drones hoe wij dit precies doen vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Regel en wetskennis Drones

Met regelmaat spijkeren wij opsporingsambtenaren en beleidsmakers binnen de (lokale)overheid bij betreffende wet en regelgeving over het gebruik van drones.

In praktijk blijkt vaak te weinig kennis aanwezig om een goede afweging te maken als burgers vragen of klachten hebben over drones.

Het is een nieuwe materie waarvan regel en wetgeving nog vaak aangepast wordt echter de impact van een ongeval met drones of mogelijke schending van privacy kan dusdanig groot zijn dat een goede kennis of vraagbaak vaak handig kan zijn.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!