Evenementen verkeersregelaar

Op evenementen is een verkeersregelaar een belangrijk onderdeel. Trafic Control is begonnen als een service naar bestaande klanten toe, maar inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige tak binnen Bosec Security. Voor welke evenementen in Limburg zoekt u een verkeersregelaar?


Bel ons voor meer informatie
 

Evenementen verkeersregelaar voor grote en kleine evenementen in Limburg

Onze verkeersregelaars van Bosec Security, Traffic Control, zijn zeer ervaren met het sturen en begeleiden van verkeersstromen op openbare wegen en terreinen, zoals evenementen. Wij verzorgen onder andere beroeps- als evenementenverkeersregelaars, bebording, wegafzettingen en tekst- en pijlwagens in heel Limburg. Speciaal voor deze taak beschikken wij over diverse auto’s en motoren. Voor zowel grote als kleine evenementen én wegwerkzaamheden kunnen wij veel voor u betekenen.

Laat uw evenement in goede banen leiden

Wilt u zaken als beveiliging en verkeer uit handen geven? Bosec Security beschikt over ervaren projectmanagers die uw project of evenement in goede banen leiden. Hierin hebben wij ruime ervaring. Pinkpop en Limburgs Mooiste, met ruim 25.000 bezoekers, gingen u al voor. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Wij komen graag in contact met u

Wilt u een opleiding evenementen verkeersregelaar volgen in Limburg? Ook dat is mogelijk bij Bosec Security. Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 - 5441448.

Ook interessant