Security Limburg

Bent u op zoek naar security voor uw bedrijf, evenement, project of ander object in Limburg? Bosec Security is u graag van dienst. Wij zijn een beveiligingsbedrijf en richten ons voornamelijk op beveiliging in de stadsregio Parkstad Limburg. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.


Bel ons voor meer informatie
 

Security in Limburg voor een veilige omgeving

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan een veilige omgeving. Een onveilig gevoel is immers voor niemand fijn. Omdat ieder bedrijf en iedere situatie anders is, biedt Bosec Security een dienstenpakket op maat aan, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. Wij adviseren en begeleiden u bij al uw beveiligingsvragen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

• Directe alarmopvolging
• Controlerondes
• Calamiteitendienst
• Objectbeveiliging
• Hondengeleiders
• Winkelsurveillance

Samen beveiliging inhuren

Wist u dat het vaak aantrekkelijk is om met een aantal bedrijven samen beveiliging in te huren? Tegenwoordig slaan steeds meer bedrijven op industriebedrijven de handen ineen. Bosec Security biedt schappelijke prijzen voor het gezamenlijk inhuren van een beveiligingsbedrijf. De kwaliteit en snelheid gaat doet daarbij niet voor onder.

Neem contact op voor meer informatie

Bosec Security biedt diverse beveiligingsdiensten aan in Limburg. Daarnaast verzorgen wij ook diverse opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid. Voor vragen of meer informatie over onze diensten en opleidingen belt u naar 045 - 5441448. Wij staan u graag te woord.

Ook interessant