Home » Bhv-cursus Limburg

Bent u op zoek naar een ervaren partij waarbij u een bhv-cursus kunt volgen in Limburg? Volg dan de training van Bosec Security uit Heerlen. Wij hebben jaren ervaring met beveiliging en zorgverlening, waardoor wij u uitstekend kunnen voorzien van advies en training gedurende de cursus. U bent snel een gecertificeerd bedrijfshulpverlener dankzij onze bhv-cursus in Limburg. U kunt ook terecht voor een herhalingscursus, zodat u uw certificaat kunt behouden.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Een bhv-cursus volgen bij een ervaren partij uit Limburg

Het is uiteraard verplicht om bedrijfshulpverlening te regelen wanneer u personeel in dienst heeft. De Arbowet raadt het aan om één bhv’er aanwezig te hebben per tien medewerkers. U doet er dan ook goed aan om meerdere bhv’ers in dienst te hebben, aangezien er altijd minimaal één aanwezig dient te zijn. Het is daarom aan te raden om uw medewerkers op een bhv-cursus te sturen bij ons in Limburg. Zij leren tijdens onze opleiding om hulpmiddelen te gebruiken in een levensbedreigende situatie, maar ook om hulp te verlenen tijdens bijvoorbeeld brandbestrijding, ontruiming of alarmering. U kunt er daarnaast voor kiezen om ook een OGS-rijopleiding te volgen bij ons.

Schrijf uzelf of uw collega’s in voor een cursus

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een bhv-certificaat behalen gedurende een cursus bij ons in Heerlen, Limburg? Schrijf uzelf dan in voor een cursus bij een expert op het gebied van beveiliging. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec