Home » Bhv-cursus Limburg

Wilt u graag een bhv-cursus volgen in Limburg? Schrijf uzelf dan in bij Bosec Security uit Heerlen. Wij hebben jarenlange ervaring met beveiliging en zorgverlening, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Onze instructeurs leiden u dan ook graag op tot een gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Heeft u al een bhv-cursus gevolgd in Limburg? Volg dan een herhalingscursus om uw certificaat te behouden. Lees verder en ontdek meer over de mogelijkheden.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Een bhv-cursus volgen bij een ervaren partij uit Limburg

U vraagt zich wellicht af waarom u een bhv-cursus zou volgen bij ons in Limburg. Allereerst omdat het verplicht is om bedrijfshulpverlening te regelen wanneer u personeel in dienst heeft. De Arbowet raadt het aan om één bhv’er te hebben per tien medewerkers. Het is daarnaast verstandig om meerdere bhv’ers in uw organisatie te hebben, aangezien er te allen tijde minimaal één bhv’er aanwezig dient te zijn. U leert tijdens onze opleiding om de benodigde hulpmiddelen te gebruiken in een levensbedreigende situatie, maar bijvoorbeeld ook brandbestrijding, ontruimen en alarmeren komen aan bod. Het is dus niet alleen verplicht om een bhv-cursus te volgen, maar ook erg prettig om een bhv’er in dienst te hebben.

Schrijf uzelf in voor een cursus

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een bhv-certificaat behalen? Schrijf uzelf dan in voor een bhv-cursus bij ons beveiligingsbedrijf in Heerlen, Limburg. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar 045 – 5441448

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!