Home » Brand- en sluitronde

Dankzij een brand- en sluitronde weet u zeker dat uw pand of terrein volledig veilig is wanneer u er niet bent. Een beveiliger van Bosec Security uit Heerlen bezoekt uw pand nadat het personeel het terrein heeft verlaten en controleert het pand in het geheel, sluit het af en schakelt het alarm in. De taken en het tijdstip van de brand- en sluitronde bepalen wij samen met u op basis van uw wensen en uw pand.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

De mogelijke onderdelen van een brand- en sluitronde

Een brand- en sluitronde is een controleronde waarbij de beveiliger van ons bedrijf uit Heerlen uw pand volledig controleert op onregelmatigheden. Deze beveiliger voert echter ook enkele praktische taken uit, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Openstaande ramen, deuren, hekken of poorten sluiten
  • Verlichting en apparatuur uitschakelen
  • Blusmateriaal en vluchtwegen controleren

Wij voeren hiernaast graag nog meer taken voor u uit, alles om aan uw wensen te voldoen. Worden er tijdens de ronde onregelmatigheden geconstateerd? Dan rapporteren wij deze en geven we ze aan u door, zodat u gepaste actie kan ondernemen om deze onregelmatigheden te voorkomen. U denkt bijvoorbeeld aan het plaatsen van een alarminstallatie.

Schakel ons in voor een sluitronde

Bent u geïnteresseerd en wilt u ons inschakelen voor een periodieke brand- en sluitronde of een van onze andere beveiligingsdiensten? Neem dan direct contact op met onze medewerkers door te bellen naar 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec