Home » Alarmopvolging

Adequate alarmopvolging is een erg belangrijk onderdeel van beveiliging. Bosec Security uit Heerlen beperkt door middel van het handelen volgens de vastgestelde protocollen eventuele schade aan uw eigendommen. U profiteert van jarenlange ervaring met uiteenlopende beveiligingsdiensten als u besluit om ons in te schakelen voor alarmopvolging.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Professionele alarmopvolging na een alarmmelding

Wij helpen u graag bij het plaatsen van een alarminstallatie bij uw bedrijfspand of -terrein, waarna u deze laat aansluiten op onze toezichtcentrale. Indien het alarm afgaat, geeft de medewerker in onze meldkamer de melding door aan een mobiele surveillant. Deze gaat vervolgens bij uw locatie langs en controleert volgens de gemaakte afspraken en protocollen. Afhankelijk van de situatie handelt de mobiele surveillant adequaat, zodat de situatie door alarmopvolging niet uit de hand loopt. Hierbij is bijvoorbeeld ook ambulante hulpverlening mogelijk.

Ontdek de voordelen van adequate opvolging

Wilt u meer weten over hoe wij aan de slag gaan met alarmopvolging of bent u benieuwd naar onze andere beveiligingsdiensten? Neem dan direct contact op met onze medewerkers door te bellen naar 045 – 5441448. De ervaren medewerkers van ons bedrijf uit Heerlen vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen graag een gepersonaliseerd beveiligingsplan voor uw specifieke situatie op. Uw pand is hierdoor te allen tijde goed beveiligd.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec