Home » Mobiele surveillant

Dankzij de aanwezigheid van een mobiele surveillant, laat u uw bedrijfspand of terrein met een gerust hart achter. Tijdens mobiele surveillance rijdt een beveiliger op verschillende tijden langs bij klanten om criminele activiteiten te voorkomen. Indien er toch sprake is van criminele activiteit, is de mobiele surveillant snel ter plekke om eventuele schade te voorkomen. Laat uw eigendommen beschermen door middel van mobiele surveillance door Bosec Security uit Heerlen.

Intensieve controles door een mobiele surveillant

Een mobiele surveillant controleert bedrijven of industrieterreinen door middel van een dienstauto. Hij of zij gaat tijdens de controleronde proactief te werk, indien er verdachte auto’s of personen gesignaleerd worden, legt de beveiliger het kenteken direct vast in een rapport. Deze gegevens kunnen vervolgens direct doorgegeven worden aan de politie in het geval van een incident. De kans is hierdoor klein dat de daders wegkomen met hun acties.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Collectief een beveiligingsbedrijf inhuren

Bedrijven op industrieterreinen huren steeds vaker samen beveiliging en surveillance in. Wij bieden aantrekkelijke tarieven wanneer u gezamenlijk beveiliging wilt realiseren. U profiteert daarbij van de kwaliteit en snelheid op het gebied van alarmopvolging die u van ons gewend bent. Dit geldt voor surveillance, maar ook voor mobiele hulpverlening.

Realiseer een afschrikkende werking op criminelen

De meeste gebouwen en industrieterreinen met beveiliging hebben duidelijke borden die aangeven dat er bewaking aanwezig is. Dit heeft een afschrikwekkende werking op criminelen, zeker wanneer er een mobiele surveillant patrouilleert. Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie over mobiele surveillance door ons bedrijf uit Heerlen? Neem contact met ons op via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec