Home » Mobiele surveillant

Een mobiele surveillant staat voor veiligheid, welzijn van mensen en betrouwbaarheid. Hij of zij rijdt op verschillende tijden surveillancerondes per auto bij klanten, om potentiële criminele activiteiten af te schrikken. Besluit nu om een mobiele surveillant van Bosec Security uit Heerlen in te schakelen en bescherm uw eigendommen.

Intensieve controles door een mobiele surveillant

Een mobiele surveillant controleert bedrijven of industrieterreinen door middel van een dienstauto. Een belangrijk onderdeel is het signaleren van verdachte auto’s en personen. Ziet de beveiliger iets verdachts? Het kenteken wordt indien mogelijk genoteerd en vastgelegd in een rapport, zodat u de gegevens eventueel door kan geven aan de politie.​

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Collectief een beveiligingsbedrijf inhuren

Veel bedrijven op industrieterreinen slaan de handen ineen en huren samen een beveiligingsbedrijf in. Wij bieden aantrekkelijke tarieven wanneer u gezamenlijk beveiliging wilt realiseren. U ontvangt daarbij de kwaliteit en snelheid die u van ons bedrijf uit Heerlen gewend bent. Dit geldt voor onze mobiele surveillant, maar ook voor onze andere diensten, waaronder:

​Realiseer een afschrikkende werking op criminelen

De meeste gebouwen en industrieterreinen met beveiliging hebben duidelijke borden die aangeven dat er bewaking aanwezig is. Dit heeft vaak een afschrikwekkende op criminelen, zeker wanneer er een surveillant patrouilleert. Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie hierover? Neem contact met ons op via 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!