Home » Mobiele surveillant

Mobiele surveillant staat voor veiligheid, welzijn van mensen en betrouwbaarheid. Een mobiele surveillant rijdt op verschillende tijden surveillancerondes per auto bij klanten. Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van Bosec Security? Laat het ons dan zeker weten!

Intensieve controles door een mobiele surveillant in Limburg

Een mobiele surveillant controleert vastgestelde bedrijven of industrieterreinen door middel van een dienstauto. Een belangrijk onderdeel is het signaleren van verdachte auto’s en personen. Mocht de beveiliger iets verdachts zien, dan wordt indien mogelijk het kenteken genoteerd en vastgelegd in een rapport, zodat u deze gegevens eventueel doorgeeft aan de politie.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Collectief een beveiligingsbedrijf inhuren

Tegenwoordig hebben veel bedrijven op industrieterreinen de handen ineengeslagen en huren gezamenlijk een beveiligingsbedrijf in. Omdat deze industrieterreinen vaak groot zijn, doet de beveiliger zijn werkzaamheden deels vanuit de auto. Bosec Security biedt aantrekkelijke tarieven voor het gezamenlijk inhuren van een beveiligingsbedrijf. U ontvangt daarbij de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent.

Zorg voor een afschrikkende werking op criminelen

De meeste gebouwen en industrieterreinen die beveiligd worden, hebben duidelijke borden met de mededeling dat er bewaking is. Dit houdt in dat de mobiele surveillant regelmatig kijkt of er iets niet pluis is. Dit soort intensieve controles hebben vaak al een afschrikkende werking op criminelen. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op via 045 – 5441448. Daarnaast bieden we ook vele andere diensten aan zoals drone beveiliging of alarmopvolging.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!