Home » Ambulante hulpverlening

Ambulante hulpverlening is een van de medische diensten die Bosec Security uit Heerlen aanbiedt. De zorgverlener komt bij u thuis of op kantoor langs om psychische of fysieke klachten te behandelen na een voorval. Aan de hand van een of meerdere sessies bent u door middel van mobiele hulpverlening weer helemaal de oude. Als ervaren beveiligingsbedrijf weten wij wat het (mentale) effect kan zijn van een incident, waardoor wij u uitstekend ondersteunen op het gebied van mobiele hulpverlening.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Ambulante hulpverlening als onderdeel van beveiligingsdiensten

Fysieke of psychische klachten kunnen een vervelend gevolg zijn van een incident bij u thuis of op kantoor, ook wanneer er goed gehandeld is door middel van adequate alarmopvolging. Ambulante hulpverlening is een van de medische diensten die wij aanbieden als onderdeel van beveiliging, naast bijvoorbeeld evenementenhulpverlening en repatriëring naar Nederland. Mobiele hulpverlening helpt u weer op de been na een incident, zodat u de gebeurtenis kunt verwerken en verder kunt leven zonder negatieve gevolgen.

Kies voor hulpverlening van een ervaren partij

Ons bedrijf uit Heerlen kent de mogelijke gevolgen van een voorval en weet door middel van mobiele hulpverlening adequaat te handelen. Wij hebben namelijk ervaring met vele beveiligingsdiensten. U profiteert hierdoor van diverse diensten op maat. Wilt u meer weten over ambulante hulpverlening of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact op met onze medewerkers door te bellen naar 045 – 5441448. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een beveiligingsplan op maat voor u samen. U bent hierdoor altijd goed beveiligd.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec