Home » Beveiliging Kerkrade

Voor beveiliging in Kerkrade en de hele provincie Limburg schakelt u Bosec Security in. Of het nu gaat om fysieke beveiliging, verkeersregelaars of een totaalpakket: wij zijn u graag van dienst. En omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, maken wij voor u een dienstenpakket op maat. Geheel afgestemd op uw wensen en eisen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Diverse diensten op het gebied van beveiliging in de regio Kerkrade

Bosec Security biedt diverse beveiligingsdiensten aan in de regio Kerkrade en heel Limburg. Denk hierbij aan diensten zoals:

Wist u dat het vaak aantrekkelijk is om met een aantal bedrijven samen de beveiliging in te kopen? Hiervoor bieden wij scherpe tarieven. Uiteraard ontvangt u de kwaliteit en snelheid die u van ons gewend bent. Voor meer informatie over collectieve mogelijkheden neemt u contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Opleidingen en trainingen voor uiteenlopende beroepsgroepen

Naast dat wij beveiligingsdiensten aanbieden in de regio Kerkrade, verzorgen wij ook diverse opleidingen en trainingen voor uiteenlopende beroepsgroepen. Beveiligers, boa’s, opsporingsambtenaren, leraren, bankmedewerkers en juweliers zijn slechts een greep uit de beroepsgroepen waarvoor wij opleidingen trainingen verzorgen. Wilt u hier meer over weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448. Ook voor overige vragen belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!