Home » Beveiliging Kerkrade

U schakelt voor beveiliging in Kerkrade of elders in Limburg, Bosec Security uit Heerlen in. Of het nu gaat om fysieke beveiliging, verkeersregelaars of een totaalpakket: wij zijn u graag van dienst. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, vandaar dat wij een dienstenpakket op maat aanbieden, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar
  • Diverse diensten op het gebied van beveiliging in de regio Kerkrade

    Bosec Security biedt diverse diensten binnen de beveiliging aan in de regio Kerkrade, die wij ook als totaalpakket aanbieden. U denkt hierbij aan:

    Indien gewenst koopt u samen met andere bedrijven de beveiliging in. Hiervoor hanteren wij scherpe tarieven. Uiteraard ontvangt u de kwaliteit en snelheid die u van ons bedrijf uit Heerlen gewend bent. Voor meer informatie over collectieve beveiliging neemt u contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Schrijf uzelf in voor onze opleidingen en trainingen

Naast dat wij beveiliging aanbieden in de regio Kerkrade, verzorgen wij ook diverse opleidingen en trainingen voor uiteenlopende beroepsgroepen. Beveiligers, boa’s, opsporingsambtenaren, leraren, bankmedewerkers en juweliers zijn slechts een greep uit de groepen waarvoor wij opleidingen verzorgen. Wilt u hier meer over weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 – 5441448. U belt ook met andere vragen naar dit telefoonnummer.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec