Alarmopvolging

Bij een goede beveiligingsinstallatie bij uw pand in Limburg hoort directe alarmopvolging. In geval van een alarmering bij uw bedrijf, school of instelling wordt direct de mobiele surveillance gewaarschuwd. De surveillance die het dichtstbij uw pand is, zal hier direct naartoe rijden. Hierdoor zijn onze aanrijdtijden altijd zo kort mogelijk. Gebruikmaken van de alarmopvolging diensten van Bosec Security uit Limburg? Neem contact op!
 

Bel ons voor meer informatie


Goede beveiliging met directe alarmopvolging van specialist uit Limburg

Wanneer de surveillance bij uw pand is aangekomen, voert de beveiligingsbeambte een controle uit. Is het een valse melding? Dan resetten we het alarmsysteem en schakelen we het weer in, zodat u niet gestoord wordt in uw vrije tijd. De rapportage van deze melding wordt via de mail naar u toe verzonden. Zo hoeft u het niet, net als vroeger, met onleesbare of verdwenen formuliertjes te doen.

Alles wordt voor u geregeld

Bij een inbraak of calamiteit neemt de beveiligingsbeambte altijd contact met u op. Het verdere verloop wordt besproken en, indien gewenst, regelen wij alles voor u. U hoeft dan niet ter plaatse te komen. Het enige wat u moet doen is de volgende dag aangifte doen bij de politie. Wij zorgen ook voor noodvoorzieningen bij (ruit)schade en regelen de communicatie met de hulpdiensten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over alarmopvolging bij uw onderneming in Limburg? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 045 - 5441448.

Ook interessant