Drone beveiliging

Bosec Security in Heerlen beschikt over de mogelijkheid om door middel van een drone beveiliging vanuit de lucht te voeren. Veiligheid wordt steeds belangrijker en vanuit de lucht is er een goed overzicht. Hebben drones een toekomst in de wereld van beveiliging?


Bel ons voor meer informatie
 

Een drone als onderdeel van beveiliging

De eerste toepassingen van drones waren militair, maar steeds vaker worden ze voor andere doeleinden ingezet. De laatste jaren gaan de ontwikkelingen enorm snel. Drones worden steeds vaker ingezet als onderdeel van beveiliging om een bedrijfspand of terrein te beveiligen. Zo ook bij Bosec Security.

6 voordelen van drone beveiliging

Met behulp van een drone kan zeer snel worden gereageerd op een melding. Een drone is altijd als eerste op locatie. Daarnaast kent een drone in de wereld van beveiliging nog meer voordelen:
• Weinig onderhoud
• Veilig voor publiek
• Moeilijk te zien op grote hoogte
• Weinig lawaai
• Geen hele crew noodzakelijk

Bel ons bij vragen of voor meer informatie

Een drone is inzetbaar om een grote groep mensen te observeren, maar ook voor het in de gaten houden van verkeersincidenten, geweldsdelicten en inbraken. Voor vragen en meer informatie over drone beveiliging belt u naar 045 - 5441448. Wist u dat wij ook diverse opleidingen en trainingen verzorgen? Al vele beroepsgroepen gingen u voor.

Ook interessant