Home » Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren doet u met een reden, bijvoorbeeld om uw winkel te beveiligen tegen diefstal, uw kantoor te bewaken tijdens sluitingstijd of om een evenement incidentvrij te laten verlopen. De beveiligers van Bosec Security uit Heerlen zijn gespecialiseerd in al deze beveiligingsdiensten. U kiest bij ons dan ook voor een totaalpakket aan diensten. Ideaal, zeker omdat u met dit totaalconcept voor alle zaken één aanspreekpunt heeft. Wilt u beveiliging inhuren? Laat het ons weten.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Beveiliging inhuren voor uiteenlopende beveiligingsdiensten

U kunt bij ons beveiliging inhuren voor uiteenlopende diensten, waaronder:

De beveiliging van een evenement is anders dan winkelsurveillance. Wij maken een plan op maat op basis van uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact welke van onze diensten geschikt zijn in uw situatie, hierdoor kan er haast niets meer misgaan.

Laat uw project of evenement in goede banen leiden

Staat er binnenkort een project of evenement op de planning en wilt u dit in goede banen leiden? De ervaren projectmanagers nemen alle zorgen uit handen. Zij staan direct met u en andere betrokken partijen, als medische dienst- en hulpverlening, in contact, waardoor de communicatie gestroomlijnd verloopt. Daarnaast zijn de beveiligers van Bosec Security uit Heerlen niet alleen beveiligers, maar ook het uithangbord en eerste aanspreekpunt tijdens uw evenement of project.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze beveiligingsdiensten voordat u ons gaat inhuren voor beveiliging? Neem gerust telefonisch contact op met ons door te bellen naar 045 – 5441448 of door het contactformulier in te vullen.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec