Home » Cameratoezicht Heerlen

Zoekt u een specialist op het gebied van cameratoezicht voor uw bedrijf, winkel of ander object in Heerlen? Bosec Security is waar u moet zijn. Wij bieden enkel camera’s van topkwaliteit aan. De mogelijkheden van cameratoezicht in regio Heerlen zijn zeer uitgebreid.

Cameratoezicht in en rondom Heerlen laat u over aan ons

Bosec Security is partner van onder andere AXIS en levert, monteert en configureert camera’s en camerasystemen voor een of meerdere locaties. De mogelijkheden van deze slimme camera’s zijn zeer uitgebreid. Denk hierbij aan kentekenregistratie, het openen en sluiten van deuren, poorten of hekwerken en het in- of uitschakelen van verlichting. Alles voor optimale veiligheid.

  • Dienstenpakket op maat gemaakt
  • Voor alle zaken één aanspreekpunt
  • Diverse beveiligingsdiensten onder één dak

Diverse diensten

U vindt bij ons alles onder één dak, waardoor we u een totaalconcept kunnen bieden.

Verkeersregelaar

Kies voor een nog betere veiligheid van uw terrein of object

Wij bieden de mogelijkheid om de camera’s op onze toezichtcentrale aan te sluiten, zo heeft u nog betere veiligheid van uw objecten en terreinen. Ongewenste bezoekers worden tijdig gesignaleerd waardoor de politie of beveiliging snel wordt aangestuurd middels kordate alarmopvolging, nog voordat er schade ontstaat. Wist u dat u via luidsprekers ongewenste indringers kunt toespreken?

Verlaat met een gerust hart uw terrein

Laat het cameratoezicht van uw terrein of object in de regio Heerlen over aan Bosec Security en u gaat met een gerust hart naar huis. Voor meer informatie of de mogelijkheden van cameratoezicht in Heerlen en omstreken belt u naar 045 – 5441448.

Man in meldkamer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wordt u ook een tevreden klant van Bosec Security? Of heeft u vragen over ons dienstenpakket?

Neem contact met ons op!

Bosec